Còpia de claus de moto a Barcelona

A EGINER com a especialista en claus i panys per a automoció, portem treballant també amb les claus de moto des de finals dels anys 60, època en què les motos començaven a incorporar els primers panys i claus per al bloqueig de les barres de direcció per a marques de moto com Sanglas, Montesa, Vespa o BMW.

Truca’ns
932459458 · 932457501

A partir de finals dels anys 80 i principis dels anys 90 és quan la majoria de marques ja comencen a incorporar a pràcticament tots els seus models
la clau de contacte o engegat. Època en què des d’EGINER es comença a treballar de manera molt més freqüent amb aquest altre tipus de claus i panys per a motos de marques com Honda, Yamaha, Kawasaki, Suzuki, Ducati o Aprilia que començaven a ser-hi presents cada cop més al parc automobilístic nacional.

A mitjans dels anys 2000 les claus de moto també comencen a incorporar més elements de seguretat, les marques de moto incorporaran xips o transponders a les claus de les motos igual que fan servir la majoria de cotxes.

Llaves de moto
Llaves de moto

DUPLICAT DE COMANDAMENTS PER A MOTO

La tecnologia digital en l’actualitat ja és present a la majoria de vehicles d’última generació i com no podia ser d’altra manera la majoria de motos
actuals en fan ús, incorporant una centraleta digital que s’encarrega del control del vehicle des de la injecció fins a la seguretat de dispositius
com l’ABS.

En els darrers anys els sistemes de seguretat d’engegat més senzills per a motos mitjançant claus i panys també han començat a ser substituïts per comandaments de proximitat.

Des d’EGINER hem evolucionat alhora que aquest tipus de tecnologia, mantenint sempre actualitzada la nostra maquinària amb dispositius d’última generació i formant els nostres tècnics en aquestes noves tecnologies.

Des del 2018 vam començar a treballar també amb la duplicació de comandaments per a motos i actualment realitzem còpies de comandaments de moto així com la recuperació de comandaments per pèrdua total per a les diferents marques que fan ús d’aquesta tecnologia.

Realitzem la còpia de claus de moto, la duplicació de comandaments de moto, la reparació del clausor d’engegat i la recuperació de claus per pèrdua total per a la gran majoria de marques de motos.
Llaves de moto para Aprilia
Llaves de moto Ducati
Llaves de moto para Honda
Llaves de moto para kawasaki
Llaves de moto para kymco
Llaves de moto para KTM
Llaves de moto para Piaggio
Llaves de moto para Peugeot
Llaves de moto para Suzuki
Llaves de moto para SYM
Llaves de moto para Triumph
Llaves de moto para Vespa
Llaves de moto para Yamaha

Conforme les disposicions legals vigents relatives a la propietat industrial, les marques o noms comercials indicats amb propietat exclusiva dels fabricants de cilindres i panys, així com dels fabricants d’automòbils. Nombrades marques o noms comercials s’indiquen a la nostra web en qualitat informativa simplement.

CÒPIES DE CLAUS DE MOTO I MÉS SERVEIS

T’oferim un servei ràpid i global en el relacionat amb la seguretat de la teva moto, per donar-te la solució que necessites a cada moment.

CÒPIA DE CLAUS DE COTXE A TRAVÉS DEL PANY
Encara que no tinguis clau del cotxe de recanvi, no canviïs el pany del cotxe.
Si no disposes del codi de tallat ni d'una clau de mostra, també podem crear una clau nova: a través del pany del cotxe.
REPARACIÓ DE CLAUS DEL VEHICLE
Per a claus de cotxe que han deixat de funcionar.
Per caigudes, per ús continuat o per altres motius, la clau del teu cotxe pot deixar de funcionar: ajustem de nou la clau, reprogramem el xip immobilitzador i canviem la carcassa de la clau perquè estigui de nou com a nova.
CANVI DE PANYS DEL VEHICLE
En cas de pèrdua o robatori de claus del cotxe.
Quan no tens clau de recanvi del vehicle, és possible fer una duplicació a través del pany del cotxe. Si has perdut o has estat víctima d'un robatori, la nostra recomanació és fer un canvi de panys del cotxe per a evitar un mal major.
UNIFICACIÓ DE PANYS DEL VEHICLE
Per a simplificar la teva vida.
Si un dels bombins del cotxe es trenca o és forçat, és necessari canviar aquest pany. Adaptem el pany nou del vehicle a la clau principal i amb una única clau podrà obrir tots els panys del vehicle.
CÒPIA URGENT DE CLAUS DE COTXE
Perquè el teu vehicle no es detingui.
Oferim un servei d'enviament per missatgeria en 24 hores per a tota la península (12 hores per a Catalunya): les comandes del matí són lliurades a la tarda i les comandes de la tarda es lliuren l'endemà al matí.
PANYS DE SEGURETAT EN VEHICLES COMERCIALS
Panys de seguretat UFO per a furgonetes.
Els nostres panys de seguretat per a furgonetes i vehicles comercials. Combinen seguretat i tranquilitat amb un diseny excel·lent. Homologats per ITV.

  932 459 458          932 457 501              601 121 900

NECESSITES UNA CÒPIA DE CLAU DE COTXE AMB IMMOBILITZADOR O RECANVIS DE SERRALLERIA PER L’AUTOMÒBIL?

Si treballes al sector de l’automoció, accedeix a L’ÀREA DE PROFESSIONALS, aprofita tots els beneficis i fes la teva comanda online.

  • Major comoditat, sense trucades telefòniques ni e-mails.
  • Comandes online de les nostres 3.000 referències en stock, en qualsevol moment 24/7.
  • Evitem enviaments de claus del client i escurcem terminis d’entrega.
  • Pressupost a l’instant.
  • Tots els preus són amb adaptació a codi o fotografia.

  • Suport tècnic per resoldre qualsevol dubte.

Necessites més informació sobre els nostres serveis de claus, comandaments o panys de moto?

Contacta amb nosaltres i t’ajudem.