Encara en cas de pèrdua total podem crear les claus del teu cotxe

Realitzem claus noves del vehicle, evitant el canvi de panys del cotxe, escurçant el termini de lliurament i disminuint el cost que això suposa.

Truca’ns
932459458 · 932457501

Has perdut les claus del cotxe?

És una situació molt més habitual del que penses. Per robatori, pèrdua o altres situacions, pot ocórrer a qualsevol. Per sort, és més fàcil de solucionar del que t’imagines.

En 24 hores pots tenir el teu duplicat de claus del cotxe a casa sense cap problema. Vols saber com?

Especialistes en panys

Si has perdut les claus del teu cotxe, necessites contactar amb EGINER, especialistes en la fabricació de duplicats de claus del cotxe. Si tens una còpia, serà fàcil fer el duplicat en uns minuts.

La situació es complica si has perdut totes les claus, perquè requerirà que un mecànic especialista tregui el pany del cotxe. D’aquesta manera, podrà saber el codi de la clau del cotxe i la centraleta d’immobilitzador. Això pot fer que l’operació trigui més, però es soluciona també molt fàcilment.

Les claus amb xip

Altre del casos més habituals és la pèrdua de claus de cotxe electròniques, ja que funcionen codificades. Fins i tot, es pot donar el cas que s’hagin descodificat. Però també es de fàcil solució, ja que portant el cotxe a les nostres instal·lacions, amb el codi d’immobilitzador de la clau i documentació del vehicle es pot tornar a codificar fàcilment.

Sigui quin sigui el cas, comptar amb bons professionals especialistes en la duplicació de claus de cotxes t’ajudarà a solucionar aquest problema. Tornar a disposar del teu cotxe en una estona, o en molt pocs dies, és molt senzill amb EGINER.

CÒPIA DE CLAUS DE COTXE PER PANY I MÉS SERVEIS

T’oferim un servei ràpid i global en el relacionat amb la seguretat del teu automòbil, per donar-te la solució que necessites a cada moment.

CÒPIA DE CLAU DE COTXE AMB IMMOBILITZADOR
Per substituir claus de cotxe trencades, perdudes o tenir un duplicat d'emergència.
Amb maquinària d'última generació, realitzem el duplicat de clau del teu vehicle a través del codi o mitjançant un altre còpia.
REPARACIÓ DE CLAUS DEL VEHICLE
Per claus de cotxe que han deixat de funcionar.
Per caigudes, per ús continuat o per altres motius, la clau del teu cotxe pot deixar de funcionar: ajustem de nou la clau, re-programem el xip immobilitzador i canviem la carcassa de la clau per a que estigui de nou com nova.
CANVI DE PANYS DEL VEHICLE
En cas de pèrdua o robatori de claus del cotxe.
Quan no tens clau de recanvi del vehicle, és possible fer un duplicat a través del pany del cotxe. Si has perdut o has sigut víctima d'un robatori, la nostra recomanació és fer un canvi de pany del cotxe per evitar un mal major.
UNIFICACIÓ DE PANYS DEL VEHICLE
Per simplificar la teva vida.
Si un bombí del cotxe es trenca o es forçat, és necessari canviar aquest pany. Adaptem el nou pany del vehicle a la clau principal i amb una única clau podrà obrir tots els panys del cotxe.
CÒPIA URGENT DE CLAUS DE COTXE
Per a que el teu vehicle no s'aturi.
Oferim un servei d'enviament per missatgeria en 24 hores per tota la península (12 hores per Catalunya): les comandes del matí es lliuren per la tarda i les comandes de la tarda es lliuren al matí següent.
CÒPIA DE CLAUS I COMANDAMENTS DE MOTO
Còpia de claus i comandaments de motos, reparació del clausor d'engegat. Recuperació de claus i comandaments de moto per pèrdua total mitjançant centraleta y pany.

  932 459 458          932 457 501              601 121 900

NECESSITES CÒPIA DE CLAUS DE COTXE PER PANY O RECANVI DE SERRALLERIA PER L’AUTOMÒBIL?

Si treballes al sector de l’automoció, accedeix a L’ÀREA DE PROFESSIONALS, aprofita tots els beneficis i fes la teva comanda online.

  • Major comoditat, sense trucades telefòniques ni e-mails.
  • Comandes online de les nostres 3.000 referències en stock, en qualsevol moment 24/7.
  • Evitem enviaments de claus del client i escurcem terminis d’entrega.
  • Pressupost a l’instant.
  • Tots els preus son amb adaptació a codi o fotografia.
  • Suport tècnic per resoldre qualsevol dubte.

Necessites un servei de recuperació de claus del cotxe?

Contacta amb nosaltres i t’ajudem.