Duplicat de claus cotxes amb xip, comandaments i panys

Oferim un servei integral de serralleria d’automoció de tot el relacionat amb claus i panys de cotxes. Portem més de 60 anys al servei del client, ens hem adaptat des de llavors a la gran evolució que ha tingut el sector automobilístic a les últimes dècades.

Disposem a les nostres instal·lacions d’un gran equip humà de tècnics especialitzats amb la maquinària d’última generació per poder realitzar qualsevol servei de serralleria de l’automòbil que es precisi des de la còpia de claus per cotxes més senzilla fins les més avançades Smart Keys que incorporen els models d’automòbils d’última generació.

Referent als panys d’automoció portem treballant amb ells a la par que en la fabricació de claus sent també un referent nacional en aquesta especialitat. Amb el nostre servei de mecanitzat i adaptació de bombins podràs seguir utilitzant les claus originals del teu vehicle en el cas de tenir que canviar pany de portes o arrencada.

Truca’ns
932459458 · 932457501

ELS NOSTRES SERVEIS

Amb el nostre gran stock de més de 3.000 referències podem oferir un servei ràpid i global en el relacionat amb la seguretat del teu automòbil, per donar-te la solució que necessites en cada moment.

CÒPIA DE CLAU DE COTXE AMB IMMOBILITZADOR
Per substituir claus de cotxe trencades, perdudes o tenir un duplicat d'emergència.
Amb maquinària d'última generació, realitzem el duplicat de clau del teu vehicle a través del codi o mitjançant un altre còpia.
CÒPIA DE CLAUS DE COTXE A TRAVÉS DEL PANY
Encara que no tinguis clau del cotxe de recanvi, no canviïs el pany del vehicle.
Si no disposes del codi de tallat ni d'una clau de mostra, també podem crear una clau nova: a través del pany del cotxe.
REPARACIÓ DE CLAUS DEL VEHICLE
Per claus de cotxe que han deixat de funcionar.
Per caigudes, per ús continuat o per altres motius, la clau del teu cotxe pot deixar de funcionar: ajustem de nou la clau, re-programem el xip immobilitzador i canviem la carcassa de la clau per a que estigui de nou com nova.
CANVI DE PANYS DEL VEHICLE
En cas de pèrdua o robatori de claus del cotxe.
Quan no tens clau de recanvi del vehicle, és possible fer un duplicat a través del pany del cotxe. Si has perdut o has sigut víctima d'un robatori, la nostra recomanació és fer un canvi de pany del cotxe per evitar un mal major.
UNIFICACIÓ DE PANYS DEL VEHICLE
Per simplificar la teva vida.
Si un bombí del cotxe es trenca o es forçat, és necessari canviar aquest pany. Adaptem el nou pany del vehicle a la clau principal i amb una única clau podrà obrir tots els panys del cotxe.
CÒPIA URGENT DE CLAUS DE COTXE
Per a que el teu vehicle no s'aturi.
Oferim un servei d'enviament per missatgeria en 24 hores per tota la península (12 hores per Catalunya): les comandes del matí es lliuren per la tarda i les comandes de la tarda es lliuren al matí següent.
CÒPIA DE CLAUS I COMANDAMENTS DE MOTO
Còpia de claus i comandaments de motos, reparació del clausor d'engegat. Recuperació de claus i comandaments de moto per pèrdua total mitjançant centraleta y pany.

  932 459 458          932 457 501              601 121 900

NECESSITES RECANVIS DE SERRALLERIA PER L’AUTOMÒBIL?

Si treballes al sector de l’automoció, accedeix a L’ÀREA DE PROFESSIONALS, aprofita tots els beneficis i fes la teva comanda online.

  • Major comoditat, sense trucades telefòniques ni e-mails.
  • Comandes online de les nostres 3.000 referències en stock, en qualsevol moment 24/7.
  • Evitem enviaments de claus del client i escurcem terminis d’entrega.
  • Pressupost a l’instant.
  • Tots els preus son amb adaptació a codi o fotografia.
  • Suport tècnic per resoldre qualsevol dubte.

Necessites més informació dels nostres recanvis?

Contacta amb nosaltres i t’ajudem.