Reparació de claus de cotxe descodificades o gastades

Si una clau ha deixat de funcionar, no sempre és necessari fer un duplicat o canviar els panys. A EGINER solucionem la reparació de claus de cotxe gastades, descodificades o, que per altres motius, ara no funcionen.

Mecanització de claus

Comptem amb maquinària d’última generació i treballem amb els millors proveïdors del sector.

Truca’ns
932459458 · 932457501

Llaves de coche JMA
Llaves de coche Silca

Quan una clau de cotxe deixa de funcionar

Com ja sabem, a la vida les sorpreses estan a l’ordre del dia i es presenten quan ningú ho espera. Per això, lo important és estar preparats per reaccionar. I avui volem explicar-te que has de fer per actuar amb serenitat si la clau del teu cotxe es descodifica i deixa de funcionar.

I es que estem parlant d’un material molt sensible que, com diu la cançó, de vegades deixa de funcionar «de tant utilitzar-lo». Per què la clau de cotxe, com tot a la vida, amb l’ús continuat i el pas del temps acaba per deteriorar-se.

També si cau de la nostra mà i acaba impactant contra el terra. Una circumstància tan simple como aquesta pot ocasionar que la clau del cotxe deixi de funcionar.

Reprogramem la clau del teu cotxe en temps rècord

En principi, pot semblar que e tracta d’un problema molt seriós i que tindrà molt cara solució. Però si recorres a nosaltres comprovaràs que no és així, per què a E GINER farem tot el possible per solucionar-ho amb la màxima rapidesa i amb un cost del més raonable. D’aquesta manera, ja no et veuràs obligat a anar al concessionari que et va vendre el cotxe.

Nosaltres reprogramarem el xip immobilitzador i canviem la carcassa. El resultat final d’una reparació de clau cotxe es que tens de nou la teva clau en perfecte estat de funcionament. Desprès de l’ensurt inicial et donaràs compte que l’incident no ha estat tan greu per què hem sigut capaços d’oferir-te una ràpida solució.

Lliuraments a Espanya en 24 hores, 12 si ets a Catalunya

Encara que la nostra empresa es troba a Barcelona, donem servei de reparació de claus de cotxe a tota la península a través de diferents assegurances, cases de recanvis, tallers i concessionaris.

A més a més, disposem d’un SERVEI DE LLIURAMENT EN 24 HORES per missatgeria (12 si és a Catalunya).

REPARACIÓ DE CLAUS COTXE I MÉS SERVEIS

T’oferim un servei ràpid i global en el relacionat amb la seguretat del teu automòbil, per donar-te la solució que necessites a cada moment.

CÒPIA DE CLAU DE COTXE AMB IMMOBILITZADOR
Per substituir claus de cotxe trencades, perdudes o tenir un duplicat d'emergència.
Amb maquinària d'última generació, realitzem el duplicat de clau del teu vehicle a través del codi o mitjançant un altre còpia.
CÒPIA DE CLAUS DE COTXE A TRAVÉS DEL PANY
Encara que no tinguis clau del cotxe de recanvi, no canviïs el pany del vehicle.
Si no disposes del codi de tallat ni d'una clau de mostra, també podem crear una clau nova: a través del pany del cotxe.
CANVI DE PANYS DEL VEHICLE
En cas de pèrdua o robatori de claus del cotxe.
Quan no tens clau de recanvi del vehicle, és possible fer un duplicat a través del pany del cotxe. Si has perdut o has sigut víctima d'un robatori, la nostra recomanació és fer un canvi de pany del cotxe per evitar un mal major.
UNIFICACIÓ DE PANYS DEL VEHICLE
Per simplificar la teva vida.
Si un bombí del cotxe es trenca o es forçat, és necessari canviar aquest pany. Adaptem el nou pany del vehicle a la clau principal i amb una única clau podrà obrir tots els panys del cotxe.
CÒPIA URGENT DE CLAUS DE COTXE
Per a que el teu vehicle no s'aturi.
Oferim un servei d'enviament per missatgeria en 24 hores per tota la península (12 hores per Catalunya): les comandes del matí es lliuren per la tarda i les comandes de la tarda es lliuren al matí següent.
CÒPIA DE CLAUS I COMANDAMENTS DE MOTO
Còpia de claus i comandaments de motos, reparació del clausor d'engegat. Recuperació de claus i comandaments de moto per pèrdua total mitjançant centraleta y pany.

  932 459 458          932 457 501              601 121 900

NECESSITES REPARACIÓ DE CLAUS DE COTXE O RECANVIS DE SERRALLERIA PER L’AUTOMÒBIL?

Si treballes al sector de l’automoció, accedeix a L’ÀREA DE PROFESSIONALS, aprofita tots els beneficis i fes la teva comanda online.

  • Major comoditat, sense trucades telefòniques ni e-mails.
  • Comandes online de les nostres 3.000 referències en stock, en qualsevol moment 24/7.
  • Evitem enviaments de claus del client i escurcem terminis d’entrega.
  • Pressupost a l’instant.
  • Tots els preus son amb adaptació a codi o fotografia.
  • Suport tècnic per resoldre qualsevol dubte.

Necessites una reparació de claus de cotxe?

Contacta amb nosaltres i t’ajudem.