Claus de cotxe amb comandament a distància

A EGINER som especialistes en duplicat i reparació de comandaments de cotxe i claus amb comandament a distància, amb les que treballem des de 1997, quan es van començar a introduir com innovació en el parc automobilístic com una evolució de les anteriors claus transponder simples. Disposem de més de 3.000 referències en stock.

Truca’ns
932459458 · 932457501

COMANDAMENTS DE COTXE

Les claus de cotxe amb comandament a distància es componen, bàsicament, de dues parts. Una és l’espasí, la part metàl·lica que s’encarrega d’accionar mecànicament el bombí d’engegat o el pany del cotxe. L’altre part és un petit circuït electrònic que s’allotja a l’interior de la carcassa.

Aquest circuit s’encarrega de les dues funcions electròniques de la clau: comandament a distància per obrir les portes i el maleter, així com emetre a la centraleta del cotxe la senyal d’engegat.

Clau comandament cotxe

Centraleta cotxe

La centraleta del cotxe vindria a ser un petit ordinador que gestiona totes les funcions electròniques i s’encarrega d’immobilitzar el vehicle si no s’introdueix la clau correcte.

El circuit dels comandaments de cotxe esta ben protegit per la carcassa de plàstic de la clau. Però és un element electrònic que pot deixar de funcionar per un cop, l’exposició a una font de senyal electromagnètica o altres motius. Per trencat o desprogramació, la clau del cotxe amb comandament a distància pot deixar de funcionar.

COMANDAMENTS DE COTXE PER LA GRAN MAJORIA DE MARQUES

A EGINER reparem i realitzem còpies de comandaments de cotxes per la gran majoria de marques.

A més a més de comandaments de cotxe per la gran majoria de marques, som distribuïdors de tota mena de claus i recanvis relacionats, com claus transponder, Smart Key, carcasses de claus i bombins per panys de tot tipus de vehicles.

A EGINER comptem amb un equip professional qualificat excel·lent i maquinària d’última generació, per realitzar còpies de comandaments de cotxe o reparació del comandament en cas de que s’hagi desprogramat. Ens avalen més de 60 anys d’experiència en el nostre sector.

Als nostres magatzems, comptem amb un ampli stock en més de 3.000 referències de comandaments de cotxe i recanvis de serralleria de l’automòbil.

Gràcies a això, podem donar servei immediat als clients en els nostres tallers, així com respondre a les demandes d’altres professionals del sector a tota Espanya en 24-48 hores.

Disposem de comandaments, claus i panys per les principals marques d’automòbils

Conforme a les disposicions legals vigents relatives a la propietat industrial, les marques o noms comercials indicats son propietat exclusiva dels fabricants de cilindres i panys, així com dels fabricants d’automòbils. Aquestes marques o noms comercials s’indiquen a la nostra web en qualitat informativa simplement.

NECESSITES COMANDAMENTS DE COTXE?

Si treballes al sector de l’automoció, accedeix a L’ÀREA DE PROFESSIONALS, aprofita tots els beneficis i fes la teva comanda online.

  • Major comoditat, sense trucades telefòniques ni e-mails.
  • Comandes online de les nostres 3.000 referències en stock, en qualsevol moment 24/7.
  • Evitem enviaments de claus del client i escurcem terminis d’entrega.
  • Pressupost a l’instant.
  • Tots els preus son amb adaptació a codi o fotografia.
  • Suport tècnic per resoldre qualsevol dubte.

Tens qualsevol dubte sobre comandaments de cotxes?

Contacta amb nosaltres i t’ajudem.