Servei de serralleria de l’automòbil

Canviar la combinació dels panys del cotxe i comptar amb un nou joc de claus a partir d’aquest moment és una acció preventiva que ens pot estalviar un mal major en cas de pèrdua o sospita de sostracció.

Truca’ns
932459458 · 932457501

Cambio de cerraduras del coche

Canviem la combinació dels panys del teu vehicle

A EGINER som especialistes en seguretat de l’automòbil i oferim serveis professionals de serralleria de l’automòbil, entre ells el canvi de combinació dels panys del cotxe, la reparació de panys que per desgast hagin deixat de funcionar correctament o el canvi de panys en cas que hagin estat forçats adaptant-los a les claus originals del vehicle.

El nostre equip cercarà sempre la solució més econòmica per a cada cas, el canvi de combinació dels panys sol ser la solució que més recomanem especialment en cas de robatori de les claus o de sospita de sostracció (quan les hem perdut en un lloc públic, per exemple).

CANVI DE PANYS DEL COTXE I MÉS SERVEIS

T’oferim un servei ràpid i global en el relacionat amb la seguretat del teu automòbil, per donar-te la solució que necessites a cada moment.

CÒPIA DE CLAU DE COTXE AMB IMMOBILITZADOR
Per substituir claus de cotxe trencades, perdudes o tenir un duplicat d'emergència.
Amb maquinària d'última generació, realitzem el duplicat de clau del teu vehicle a través del codi o mitjançant un altre còpia.
CÒPIA DE CLAUS DE COTXE A TRAVÉS DEL PANY
Encara que no tinguis clau del cotxe de recanvi, no canviïs el pany del vehicle.
Si no disposes del codi de tallat ni d'una clau de mostra, també podem crear una clau nova: a través del pany del cotxe.
REPARACIÓ DE CLAUS DEL VEHICLE
Per claus de cotxe que han deixat de funcionar.
Per caigudes, per ús continuat o per altres motius, la clau del teu cotxe pot deixar de funcionar: ajustem de nou la clau, re-programem el xip immobilitzador i canviem la carcassa de la clau per a que estigui de nou com nova.
UNIFICACIÓ DE PANYS DEL VEHICLE
Per simplificar la teva vida.
Si un bombí del cotxe es trenca o es forçat, és necessari canviar aquest pany. Adaptem el nou pany del vehicle a la clau principal i amb una única clau podrà obrir tots els panys del cotxe.
CÒPIA URGENT DE CLAUS DE COTXE
Per a que el teu vehicle no s'aturi.
Oferim un servei d'enviament per missatgeria en 24 hores per tota la península (12 hores per Catalunya): les comandes del matí es lliuren per la tarda i les comandes de la tarda es lliuren al matí següent.
CÒPIA DE CLAUS I COMANDAMENTS DE MOTO
Còpia de claus i comandaments de motos, reparació del clausor d'engegat. Recuperació de claus i comandaments de moto per pèrdua total mitjançant centraleta y pany.

  932 459 458          932 457 501              601 121 900

NECESSITES CANVI DE PANYS DEL COTXE O RECANVIS DE SERRALLERIA PER L’AUTOMÒBIL?

Si treballes al sector de l’automoció, accedeix a L’ÀREA DE PROFESSIONALS, aprofita tots els beneficis i fes la teva comanda online.

  • Major comoditat, sense trucades telefòniques ni e-mails.
  • Comandes online de les nostres 3.000 referències en stock, en qualsevol moment 24/7.
  • Evitem enviaments de claus del client i escurcem terminis d’entrega.
  • Pressupost a l’instant.
  • Tots els preus son amb adaptació a codi o fotografia.
  • Suport tècnic per resoldre qualsevol dubte.

Necessites un canvi de panys del cotxe?

Contacta amb nosaltres i t’ajudem.