AVÍS LEGAL

En compliment de la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic d’Espanya, l’informem que aquest web és propietat de E. Giner Electromecánica, S.L., amb domicili a Diputació 401 – 08013, Barcelona – ESPANYA, amb C.I.F. B61074514, i inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona. Full B146068, Foli I, Tomo 28899, Inscripció 1ª.

Aquest web es regeix per la normativa exclusivament aplicable a Espanya, quedant sotmesa a ella, tant nacionals como extrangers que utilitzin aquest web.

L’accés a la nostra web per part de l’USUARI és gratuït i està condicionat a la prèvia lectura i acceptació integra, expressa i sense reserves de les presents CONDICIONS GENERALS D’ÚS vigents en el moment de l’accés, que preguem llegeixi detingudament. L’USUARI en el moment que utilitza el nostre web, els seus continguts o serveis, accepta i se sotmet expressament a les condicions generals d’ús de la mateixa. Si l’usuari no estigués d’acord amb les presents condicions d’ús, s’haurà d’abstenir d’utilitzar aquesta web i operar per mitjà de la mateixa.

En qualsevol moment podrem modificar la presentació i configuració d’aquest web, ampliar o reduir serveis, i fins i tot suprimir-la de la Xarxa, així com els serveis i continguts prestats, tot això de forma unilateral i sense previ avís.

A. PROPIETAT INTEL·LECTUAL

Tots els continguts, textos, imatges, i codis font són propietat de E. Giner Electromecánica, S.L. o de tercers als quals s’han adquirit els seus drets d’explotació, i estan protegits pels drets de Propietat Intel·lectual i Industrial.

L’USUARI únicament té dret a un ús privat dels mateixos, sense ànim de lucre, i necessita autorització expressa de E. Giner Electromecánica, S.L. i/o el titular dels drets per a modificar-los, reproduir-los, explotar-los, distribuir-los o qualsevol dret pertanyent al seu titular.

L’establiment d’enllaços al nostre web no confereix cap dret sobre la mateixa i s’autoritzen exclusivament per permetre l’accés a la nostra web, quedant prohibida en altres pàgines la reproducció total o parcial de les imatges i / o continguts del nostre web. Així mateix, el simple fet d’establir un enllaç a la nostra web no dóna dret a atorgar-se la categoria de col·laborador o soci de E. Giner Electromecánica, S.L.

Està absolutament prohibida la imitació ja sigui total o parcial del nostre web.

B. CONDICIONS D’ACCÉS

L’accés a la nostra web és gratuït i no exigeix ​​prèvia subscripció o registre. No obstant aixòE. Giner Electromecánica, S.L. es reserva el dret d’oferir serveis que requereixin el registre previ de l’usuari. En tot cas, aquests serveis quedaran degudament identificats a la web, amb fàcils indicacions per al seu registre.

L’USUARI ha d’accedir a la nostra web conforme a la bona fe, les normes d’ordre públic, a les presents Condicions Generals d’ús. L’accés al nostre lloc web es realitza sota la pròpia i exclusiva de l’USUARI, que respondrà en tot cas dels danys i perjudicis que pugui causar a tercers o nosaltres mateixos.

L’USUARI té expressament prohibit la utilització i obtenció dels serveis i continguts oferts en la present web, per procediments diferents als estipulats en les presents condicions d’ús, i si escau en les condicions particulars que regulin l’adquisició de determinats serveis.

Tenint en compte la impossibilitat de control respecte a la informació, continguts i serveis que continguin altres websites als quals es pugui accedir a través dels enllaços que la nostra web posa a la seva disposició, li comuniquem que E. Giner Electromecánica, S.L. queda eximit de qualsevol responsabilitat pels danys i perjudicis de tota classe que poguessin derivar per la utilització d’aquestes pàgines web alienes a la nostra per part de l’USUARIE. Giner Electromecánica, S.L. es reserva el dret d’exercitar les accions legals oportunes contra aquells USUARIS que vulnerin les presents condicions generals d’ús, acceptant l’USUARI que la no iniciació d’aquestes accions no constitueix una renúncia formal als mateixes, romanent aquestes vigents fins als terminis de prescripció de les infraccions.

C. PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS

La confidencialitat, el secret professional i la seguretat són valors primordials de E. Giner Electromecánica, S.L., que assumeix el compromís de garantir la privacitat de l’USUARI en tot moment i en totes les interaccions amb aquell. E. Giner Electromecánica, S.L. assumeix també el compromís de no recaptar informació innecessària sobre l’USUARI. Així mateix, ens comprometem a tractar amb extrema diligència la informació personal que l’USUARI pugui facilitar a través de la nostra web.

De conformitat amb la Llei orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), i Reial decret 1720/2007 de desenvolupament de la LOPD, l’informem que la utilització de determinats serveis en la nostra web requereix que ens faciliti determinades dades personals a través de formularis de registre o mitjançant l’enviament de missatges de correu electrònic, i que aquests seran objecte de tractament i incorporats als fitxers de E. Giner Electromecánica, S.L. titular i responsable d’aquest. L’enviament referit de les dades personals constitueix el consentiment exprés al tractament d’aquests, si bé de caràcter revocable i sense efectes retroactius.

Així mateix l’informem que tots els nostres fitxers es troben legalment inscrits en el Registre General de Dades Personals de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, així com que per a salvaguardar la seguretat de les seves dades personals s’aplicaran les mesures de seguretat tècniques i organitzatives exigides en el Reial decret 1720/2007 que regula el reglament de mesures de seguretat dels fitxers que continguin dades de caràcter personal.

ÚS DE LES SEVES DADES PERSONALS

Les dades que li sol·licitem són els adequats, pertinents i estrictament necessaris per a la finalitat per la qual es recullen, i en cap cas està obligat a facilitar-nos-els. Així mateix, ens certifica que totes les dades que ens facilita són certs, veraços i pertinents per a la finalitat per la qual els hi sol·licitem. La nostra web, recull les seves dades personals mitjançant la recepció de diversos formularis i a través del correu electrònic on pot sol·licitar-nos qualsevol tipus d’informació, aclariment o dubte, i fins i tot remetre’ns el seu curriculum vitae. L’enviament dels mateixos implica la seva autorització a incorporar-los als nostres fitxers corresponents, si E. Giner Electromecánica, S.L. ho considera convenient, i aquests estaran regulats per les presents polítiques de privacitat. Les seves dades seran incorporades als nostres fitxers de tractament de dades.

E. Giner Electromecánica, S.L., es reserva el dret de decidir la incorporació o no de les seves dades personals als seus fitxers.

DRETS D’ACCÉS, RECTIFICACIÓ, CANCEL·LACIÓ DE LES SEVES DADES PERSONALS

En qualsevol moment pot oposar-se als nostres enviaments comercials, així com exercir els seus drets d’accés, rectificació i cancel·lació en els termes establerts legalment, podent dirigir-se a: E. Giner Electromecánica, S.L. – Diputació 401 – 08013, Barcelona – ESPAÑA.

COMUNICACIONS DE DADES

E. Giner Electromecánica, S.L. l’informa que les seves dades són tractades confidencialment i són utilitzats exclusivament de manera interna i per a les finalitats indicades. Per tant, no cedim ni comuniquem a cap tercer les teves dades, excepte en els casos legalment previstos, o que l’USUARI ens autoritzi expressament.

SEGURETAT DE LES SEVES DADES PERSONALS

Amb l’objectiu de salvaguardar la seguretat de les seves dades personals, l’informem que E. Giner Electromecánica, S.L. ha adoptat totes les mesures d’índole tècnica i organitzativa necessàries per a garantir la seguretat de les dades personals subministrades de la seva alteració, pèrdua, i tractaments o accessos no autoritzats, tal com exigeix el Reial decret 1720/2007 regula el reglament de mesures de seguretat dels fitxers que continguin dades de caràcter personal.

ACTUALITZACIÓ DE LES SEVES DADES

És important que perquè puguem mantenir les seves dades personals actualitzades, ens informi sempre que hi hagi hagut alguna modificació en ells, en cas contrari, no responem de la veracitat d’aquests.

Considerem que si no cancel·la les seves dades personals expressament dels nostres fitxers, continua interessat a seguir incorporat als mateixos fins que E. Giner Electromecánica, S.L. ho consideri oportú i mentre sigui adequat a la finalitat per la qual es van obtenir. E. Giner Electromecánica, S.L., no es fa responsable de la política de privacitat respecte a les dades personals que pugui facilitar a tercers per mitjà dels enllaços disponibles en la nostra web.

E. Giner Electromecánica, S.L. pot modificar les presents polítiques de privacitat per a adaptar-les a les modificacions que es produeixi en la nostra web, així com modificacions legislatives o jurisprudencials sobre dades personals que vagin apareixent, per la qual cosa exigeix la seva lectura, cada vegada que ens faciliti les seves dades a través d’aquesta web.

D. RESPONSABILITATS

Al posar a disposició de l’USUARI aquesta web volem oferir-li una sèrie de continguts i serveis de qualitat, utilitzant la màxima diligència en la prestació dels mateixos així com en els mitjans tecnològics utilitzats. No obstant, no respondrem de la presència de virus i altres elements que d’alguna manera puguin danyar el sistema informàtic de L’USUARI.

L’USUARI té prohibit qualsevol tipus d’acció sobre la nostra web que origini una sobrecàrrega als nostres sistemes informàtics, així com la introducció de virus, instal·lació de robots o de programari que alteri el normal funcionament de la nostra web, o en definitiva pugui causar danys als nostres sistemes informàtics.

L’USUARI assumeix tota la responsabilitat derivada de l’ús de la nostra web, sent l’únic responsable de tot efecte directe o indirecte que sobre el web es derivi, incloent, de forma enunciativa i no limitativa, tot resultat econòmic, tècnic i / o jurídic advers, així com la defraudació de les expectatives generades pel nostre portal, obligant-se l’usuari a mantenir indemne a E. Giner Electromecánica, S.L. per qualsevol reclamació derivada, directament o indirectament de tals fets.

E. Giner Electromecánica, S.L. queda exonerada de responsabilitat per qualsevol reclamació respecte als drets de propietat intel·lectual dels articles i imatges publicades en el seu portal, així com, no garanteix l’exactitud, veracitat i vigència dels continguts d’aquesta web, ja siguin propis, de tercers, o enllaçables a altres web sites, quedant totalment exonerada de qualsevol responsabilitat derivada de l’ús de la mateixos.

E. Giner Electromecánica, S.L. queda exonerada de qualsevol responsabilitat derivada de qualsevol reclamació, inclòs el pagament d’honoraris a advocats, per les demandes i reclamacions originades per tercers per l’incompliment per part de l’USUARI de les nostres condicions d’ús, accés i política de privacitat, o qualsevol altra reclamació per l’incompliment de la legislació vigent.

L’USUARI reconeix que ha entès tota la informació respecte a les condicions d’ús del nostre portal, i reconeix que són suficients per a l’exclusió de l’error en les mateixes, i per tant, les accepta integra i expressament.

L’USUARI és plenament conscient que la mera navegació per la present web, així com la utilització dels seus serveis, implica l’acceptació de les presents condicions d’ús.

Tot el referent a la nostra web, es regeix exclusivament per les lleis espanyoles. En el cas que es produeixi qualsevol tipus de discrepància o diferència entre les parts en relació amb la interpretació i contingut de la present web, totes les parts es sotmeten, amb renúncia expressa a qualsevol altre fur, als Jutjats i Tribunals de Barcelona.

E. GOOGLE ANALYTICS

Aquesta pàgina web utilitza Google Analytics, un servei analític de web prestat per Google, Inc., l’oficina principal a 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View (Califòrnia), CA 94043, Estats Units ( “Google”).

Google Analytics utilitza “cookies”, que són arxius de text ubicats al seu ordinador, per ajudar al website a analitzar l’ús que fan els usuaris del lloc web.

La informació que genera la cookie sobre el seu ús del website (incloent la seva adreça IP) serà directament transmesa i arxivada per Google en els servidors d’Estats Units.

Google utilitzarà aquesta informació per compte nostre amb el propòsit de seguir la pista del seu ús del website, recopilant informes de l’activitat del website i prestant altres serveis relacionats amb l’activitat del website i l’ús d’Internet.

Google podrà transmetre aquesta informació a tercers quan així li ho requereixi la legislació, o quan aquests tercers processin la informació per compte de Google.

Google no associarà la seva adreça IP amb cap altra dada de què disposi Google.

Aquesta web pot fer ús de “tracking tags” en determinades pàgines per a mesurament i optimització de campanyes de màrqueting de resultats, no emmagatzemant-se en cap cas informació personal de l’usuari.

L’USUARI pot rebutjar el tractament de les dades o la informació rebutjant l’ús de cookies mitjançant la selecció de la configuració apropiada del seu navegador, però, ha de saber que si ho fa pot ser que no pugui usar la plena funcionalitat d’aquesta web. En utilitzar aquesta web l’usuari consent el tractament d’aquesta informació per Google en la forma i per als fins dalt indicats.