Especialistes en còpia de claus de cotxe en temps rècord.

Distribuïdors de tot tipus de claus de cotxes amb xip, panys, antirobatoris i comandaments de vehicles.

La solució professional que necessites en menys de 24 hores

EXCLUSIU PER A PROFESSIONALS

Realitza les teves consultes i comandes amb la nostra eina Speedlock.
Comandes online d’antirobatoris, bombins de porta, claus i espasins, carcasses, panys de portes i taps de benzina.
Cerca la peça que necessites per referència o per marca i model.

SERVEIS A PARTICULARS

Serveis a Barcelona de duplicat de claus de cotxe, reparació de claus, recuperació davant pèrdua total.
Substitució i reparació de panys de portes o arrencada del vehicle.

Recanvis i reparacions de claus de cotxe

Solucions en cas de pèrdua, robatori, trencament i forçat del pany del vehicle.

EGINER és una empresa especialitzada en serralleria de vehicles. Realitzem còpies de claus, panys i comandaments a distància d’automòbils, fabricats sempre amb materials de primera qualitat. Disposem d’un taller propi a Barcelona amb servei de substitució de panys. A la resta d’Espanya, realitzem la distribució de duplicats de claus de cotxe i recanvis relacionats, com bombins, carcasses o panys de seguretat per vehicles comercials, a través de concessionaris, assegurances, talleres i tendes de recanvis. En l’actualitat el vehicle és imprescindible. No deixis que una incidència aturi la teva marxa.

Disposem de comandaments, claus i panys per les principals marques d’automòbils

Conforme a les disposicions legals vigents relatives a la propietat industrial, les marques o noms comercials indicats son propietat exclusiva dels fabricants de cilindres i panys, així com dels fabricants d’automòbils. Aquestes marques o noms comercials s’indiquen a la nostra web en qualitat informativa simplement.

Claus, comandaments i panys de la majoria de marques de motos
Llaves de moto para Aprilia
Llaves de moto Ducati
Llaves de moto para Honda
Llaves de moto para kawasaki
Llaves de moto para kymco
Llaves de moto para KTM
Llaves de moto para Piaggio
Llaves de moto para Peugeot
Llaves de moto para Suzuki
Llaves de moto para SYM
Llaves de moto para Triumph
Llaves de moto para Vespa
Llaves de moto para Yamaha

Conforme les disposicions legals vigents relatives a la propietat industrial, les marques o noms comercials indicats amb propietat exclusiva dels fabricants de cilindres i panys, així com dels fabricants d’automòbils. Nombrades marques o noms comercials s’indiquen a la nostra web en qualitat informativa simplement.

Primera web nacional de comandes online per professionals.

Còmode, ràpid i amb un servei de màxima qualitat.

PREGUNTES FREQÜENTS

 • ON PUC FER UNA CÒPIA DE CLAUS DE COTXE? Al nostre taller a Barcelona (C/ Diputación 401) de Dilluns a Dijous de 8:00 a 13:30 i de 15:00 a 18:00, Divendres de 08:00 a 14:00h

 • QUÈ NECESSITO PER REALITZAR UNA CÒPIA DE CLAUS DE COTXE? Necessitarem totes les claus que disposi el vehicle a les nostres instal·lacions. En cas de no poder desplaçar-se, li podríem subministrar la còpia de clau del seu cotxe a través del codi de claus del fabricant o mitjançant una fotografia, quedant pendent la codificació de la mateixa, que hauria de realitzar a un taller especialitzat.
 • QUIN PREU TÉ REALITZAR UNA CÒPIA DE CLAU DE COTXE? El preu de la clau del teu cotxe dependrà de diversos factors: marca, model, any, amb comandament a distància o clau normal. Pots contactar amb nosaltres i estarem encantats d’oferir-te un pressupost adaptat a les teves necessitats.

 • QUÈ PASSA SI HE PERDUT TOTES LES CLAUS DEL COTXE? En aquests casos sempre aconsellem que et posis en contacte amb els nostres tècnics els quals et donaran la millor solució.
 • QUANT ES TRIGA EN REALITZAR UNA CÒPIA DE CLAU DE COTXE? El temps en realitzar la còpia de la clau del teu cotxe normalment sol ser entre 1 i 2 hores, en funció de la marca i el model del cotxe. En cas de tenir que enviar-te la clau, el termini seria 12 hores per Catalunya i 24 hores per la resta de la península.
 • QUÈ PASSA SI M’HAN FORÇAT EL PANY DEL COTXE? No hi ha problema. Disposem de més de 3.000 referències per poder reparar o canviar el bombí del vehicle adaptat a la seva clau original, evitant tenir que portar claus diferents.
 • ES POT REPARAR LA CLAU DEL COTXE? En principi sí, hauriem de veure l’estat de la clau. Si té malament la carcassa, li falten botons i no obre, podem reparar-la. Si s’ha desprogramat, necessitarem el cotxe i totes les claus per tractar de codificar-la de nou.
 • PUC USAR UNA SOLA CLAU PER TOT EL COTXE? Sí, i tant. Podem unificar tots els panys del teu cotxe en una mateixa clau, evitant portar claus diferents.

CONSELLS D’EGINER

 1. Disposar d’una clau de recanvi de cada vehicle, guardada en un lloc que conegui tota la família, pot estalviar més d’una situació delicada.
 2. Si no disposes de clau de recanvi i ocorre una pèrdua o robatori de la clau principal, podem fabricar i enviar-te un duplicat fins i tot en un màxim de 24 hores.
 3. És recomanable utilitzar cada cert temps la clau de recanvi del cotxe, per a que es desgasti al mateix temps que el pany.
 4. En cas de pèrdua de totes les claus del cotxe, no sempre és necessari canviar clau i pany del vehicle. Podem fabricar una rèplica de la clau a partir del pany.
 5. Des de 1996, les claus dels automòbils incorporen un “xip” que va connectat a la centraleta del cotxe. De manera que, si algú fes una còpia de la clau del teu cotxe, podria obrir-lo però no engegar-lo.