Panys i bombins de cotxes

A EGINER som especialistes en tota mena de bombins de cotxes. Portem treballant aquest tipus de recanvi des de els nostres inicis, en els primers parcs automobilístics d’Espanya, amb la mítica marca Clausor. Actualment, som distribuïdors de bombins per cotxe i recanvis relacionats amb més de 3.000 referències disponibles en stock.

Truca’ns
932459458 · 932457501

SERVEI INTEGRAL DE PANYS PER AL COTXE

Tenim gran stock de referències en panys de cotxe per la majoria de vehicles.

A part de la distribució de tot tipus de bombins d’engegat i panys de cotxe, disposem als nostres tallers de maquinària d’última tecnologia i personal humà altament qualificat per realitzar mecanitzats o adaptacions de qualsevol tipus.

Podem oferir qualsevol servei que precisi amb els bombins de cotxes, des de crear una còpia de la clau del cotxe a partir del bombí del pany, fins adaptar bombins per a que només necessiti una sola clau de cotxe, si es que s’està utilitzant més d’una per alguna reparació prèvia. I, per descomptat, ens podem encarregar de realitzar el canvi dels panys del vehicle.

Bombí pany cotxe

BOMBINS COTXE PER LA GRAN MAJORIA DE MARQUES

A EGINER distribuïm bombins de cotxe per la gran majoria de marques.

A més a més de bombins per cotxe per la gran majoria de marques, som distribuïdors de tota classe de claus i recanvis de serralleria d’automoció, com claus transponder, comandaments de cotxe, smart keys i carcasses de claus de tot tipus de vehicles.

A EGINER també hem evolucionat formant als nostres professionals que estan qualificats per solucionar qualsevol tipus d’incidència en els sistemes d’accés o engegat en vehicles d’última generació. També podem realitzar qualsevol tipus de còpies de claus de cotxe o reparació de la clau en cas que s’hagi desprogramat. Ens avalen més de 60 anys d’experiència en el nostre sector.

BOMBINS ADAPTATS PER CODI DE CLAU, CLAU DE MOSTRA O FOTOGRAFIA

Totes les referències de recanvis que disposem de bombins per a panys de portes o bombins d’engegat les podem enviar adaptades al codi de clau, amb la mostra de la clau o per fotografia de la clau.

En els nostres magatzems, comptem amb un ampli stock en més de 3.000 referències de bombins per engegat o portes i recanvis de serralleria de l’automòbil.

Gràcies a això, podem donar servei immediat als clients en els nostres tallers, així com respondre a les demandes d’altres professionals del sector a tota Espanya en 24-48 hores.

Disposem de comandaments, claus i panys per les principals marques d’automòbils

Conforme a les disposicions legals vigents relatives a la propietat industrial, les marques o noms comercials indicats son propietat exclusiva dels fabricants de cilindres i panys, així com dels fabricants d’automòbils. Aquestes marques o noms comercials s’indiquen a la nostra web en qualitat informativa simplement.

NECESSITES BOMBINS DE COTXE PER PORTES O ENGEGAT?

Si treballes al sector de l’automoció, accedeix a L’ÀREA DE PROFESSIONALS, aprofita tots els beneficis i fes la teva comanda online.

  • Major comoditat, sense trucades telefòniques ni e-mails.
  • Comandes online de les nostres 3.000 referències en stock, en qualsevol moment 24/7.
  • Evitem enviaments de claus del client i escurcem terminis d’entrega.
  • Pressupost a l’instant.
  • Tots els preus son amb adaptació a codi o fotografia.
  • Suport tècnic per resoldre qualsevol dubte.

Tens qualsevol dubte sobre bombins per a cotxes?

Contacta amb nosaltres i t’ajudem.