Claus per cotxes d’engegat amb botó

A EGINER som especialistes en tot tipus de claus per cotxe. En el cas de les Smart Key, hem treballat amb elles des de que van començar a introduir-se com innovació al parc automobilístic a partir de l’any 1999. Som distribuïdors d’aquest tipus de claus de cotxe i recanvis relacionats amb les claus intel·ligents, disposant de més de 3.000 referències en stock.

Truca’ns
932459458 · 932457501

CLAUS INTEL·LIGENTS

Les Smart Keys o claus intel·ligents són una evolució digital de les claus amb comandament a distància, l’últim en innovació tecnològica i una nova generació de claus de cotxes intel·ligents.

Basen quasi tot el seu funcionament en la radiofreqüència digital. Generalment, amb les Smart Keys ja no és necessari accionar cap botó per obrir el vehicle o per procedir al engegat del mateix, gràcies als sensors de proximitat i engegat que incorpora el vehicle.

Aquest tipus de clau ofereix gran seguretat per la seva complexa codificació digital. A més a més, poden incorporar grans funcionalitats, com informació relacionada amb l’estat dels components del vehicle, quilometratge recorregut i fins i tot la quantitat de combustible disponible.

Smart keys

SMART KEYS PER LA GRAN MAJORIA DE MARQUES

A EGINER reparem i realitzem còpies de Smart Keys per la gran majoria de marques

A més a més de claus de cotxe intel·ligents per la gran majoria de marques, som distribuïdors de tota mena de claus i recanvis relacionats, com claus transponder, comandaments de cotxe, carcasses de claus i bombins per panys de tot tipus de vehicles.

A EGINER comptem amb un equip professional qualificat excel·lent i maquinària d’última generació, per realitzar còpies de claus de cotxe o reparació de la clau en cas de que s’hagi desprogramat. Ens avalen més de 60 anys d’experiència en el nostre sector.

Als nostres magatzems, comptem amb un ampli stock en més de 3.000 referències de Smart Keys i recanvis de serralleria de l’automòbil.

Gràcies a això, podem donar servei immediat als clients en els nostres tallers, així com respondre a les demandes d’altres professionals del sector a tota Espanya en 24-48 hores.

Disposem de comandaments, claus i panys per les principals marques d’automòbils

Conforme a les disposicions legals vigents relatives a la propietat industrial, les marques o noms comercials indicats son propietat exclusiva dels fabricants de cilindres i panys, així com dels fabricants d’automòbils. Aquestes marques o noms comercials s’indiquen a la nostra web en qualitat informativa simplement.

NECESSITES SMART KEYS DE COTXE?

Si treballes al sector de l’automoció, accedeix a L’ÀREA DE PROFESSIONALS, aprofita tots els beneficis i fes la teva comanda online.

  • Major comoditat, sense trucades telefòniques ni e-mails.
  • Comandes online de les nostres 3.000 referències en stock, en qualsevol moment 24/7.
  • Evitem enviaments de claus del client i escurcem terminis d’entrega.
  • Pressupost a l’instant.
  • Tots els preus son amb adaptació a codi o fotografia.
  • Suport tècnic per resoldre qualsevol dubte.

Tens qualsevol dubte sobre Smart Keys per cotxes?

Contacta amb nosaltres i t’ajudem.