Duplicat de clau de cotxe amb immobilitzador

Amb maquinària d’última generació i personal tècnicament qualificat, realitzem la còpia de claus de cotxe amb immobilitzador a través de codi mecànic, mostra de la mateixa o a través de fotografia.

Disposem de claus codificades per la gran majoria de marques d’automoció.

Truca’ns
932459458 · 932457501

L’immobilitzador (també conegut como “xip” o “codi”) és un sistema de seguretat que es va implantar als vehicles a partir de 1996. Es tracta d’un xip electrònic inserit a la clau del cotxe que es connecta amb la centraleta del cotxe al introduir la clau al contacte.

¿DE QUINA MANERA ET PROTEGEIX AQUEST SISTEMA?

L’ immobilitzador evita que el cotxe arrenqui si la clau de cotxe introduïda al contacte no esta codificada per al teu vehicle.

Al ser possible realitzar una còpia de la clau de cotxe a través del pany del vehicle, qualsevol persona podria robar un cotxe si aquesta no tingués aquest xip que ho evita. A més a més, no només et protegeix activament: dissuadeix als amics de l’aliè de simplement intentar-ho, evitant que trenquin els teus panys del cotxe.

Duplicado de llave con inmovilizador

CÒPIES DE CLAUS DE COTXE I MÉS SERVEIS

T’oferim un servei ràpid i global en el relacionat amb la seguretat del teu automòbil, per donar-te la solució que necessites a cada moment.

CÒPIA DE CLAUS DE COTXE A TRAVÉS DEL PANY
Encara que tinguis clau del cotxe de recanvi, no canviïs el pany del vehicle.
Si no disposes del codi de tallat ni d'una clau de mostra, també podem crear una clau nova: a través del pany del cotxe.
REPARACIÓ DE CLAUS DEL VEHICLE
Per claus de cotxe que han deixat de funcionar.
Per caigudes, per ús continuat o per altres motius, la clau del teu cotxe pot deixar de funcionar: ajustem de nou la clau, re-programem el xip immobilitzador i canviem la carcassa de la clau per a que estigui de nou com nova.
CANVI DE PANYS DEL VEHICLE
En cas de pèrdua o robatori de claus del cotxe.
Quan no tens clau de recanvi del vehicle, és possible fer un duplicat a través del pany del cotxe. Si has perdut o has sigut víctima d'un robatori, la nostra recomanació és fer un canvi de pany del cotxe per evitar un mal major.
UNIFICACIÓ DE PANYS DEL VEHICLE
Per simplificar la teva vida.
Si un bombí del cotxe es trenca o es forçat, és necessari canviar aquest pany. Adaptem el nou pany del vehicle a la clau principal i amb una única clau podrà obrir tots els panys del cotxe.
CÒPIA URGENT DE CLAUS DE COTXE
Per a que el teu vehicle no s'aturi.
Oferim un servei d'enviament per missatgeria en 24 hores per tota la península (12 hores per Catalunya): les comandes del matí es lliuren per la tarda i les comandes de la tarda es lliuren al matí següent.
CÒPIA DE CLAUS I COMANDAMENTS DE MOTO
Còpia de claus i comandaments de motos, reparació del clausor d'engegat. Recuperació de claus i comandaments de moto per pèrdua total mitjançant centraleta y pany.

  932 459 458          932 457 501              601 121 900

NECESSITES UNA CÒPIA DE CLAU DE COTXE AMB IMMOBILITZADOR O RECANVIS DE SERRALLERIA PER L’AUTOMÒBIL?

Si treballes al sector de l’automoció, accedeix a L’ÀREA DE PROFESSIONALS, aprofita tots els beneficis i fes la teva comanda online.

  • Major comoditat, sense trucades telefòniques ni e-mails.
  • Comandes online de les nostres 3.000 referències en stock, en qualsevol moment 24/7.
  • Evitem enviaments de claus del client i escurcem terminis d’entrega.
  • Pressupost a l’instant.
  • Tots els preus son amb adaptació a codi o fotografia.
  • Suport tècnic per resoldre qualsevol dubte.

Necessites una còpia de clau de cotxe amb immobilitzador?

Contacta amb nosaltres i t’ajudem.