Claus, comandaments i panys

Realitzem la distribució especialitzada en recanvis de serralleria d’automoció, distribuïm tot tipus de claus de cotxe: Transponder, Codificades, amb Xip, amb comandament Smart keys, Carcasses, pany de portes i antirobatori.

Portem més de 60 anys adaptant claus i panys de cotxe per la gran majoria de marques de vehicles.

En el referent als panys d’automoció portem treballant amb ells al mateix temps que l’adaptació de claus sent també un referent nacional en aquesta especialitat. Realitzem el mecanitzat i l’adaptació de bombins per poder seguir usant les claus originals del teu vehicle en el cas de tenir que canviar el pany de portes o engegat.

Truca’ns
932459458 · 932457501

DISTRIBUCIÓ DE RECANVIS


Amb el nostre gran stock de més de 3.000 referències podem oferir un servei ràpid i global en el relacionat amb la distribució de recanvis de serralleria d’automoció per professionals, per donar-te la solució que necessites en tot moment.

CLAUS TRANSPONDER
Treballem amb claus transponder de cotxe des de que es van introduïr al parc automobilístic a partir de l'any 1995. Distribuïm claus de cotxe i recanvis relacionats per totes les marques.
COMANDAMENTS DE COTXE
Des de 1997, quan es van començar a introduir amb innovació en el sector automobilístic, som especialistes en duplicat i distribució de comandaments de cotxe de totes les marques de vehicles.
SMART KEY
Som distribuïdors d'aquest tipus de clau de cotxe i els seus recanvis relacionats des de 1999. Les claus intel·ligents utilitzen la radiofreqüència digital per obrir i engegar el vehicle sense prémer botons.
CARCASSES DE CLAUS
Distribuïm tot tipus de carcasses per claus de cotxe. Disposem de més de 3.000 referències en stock de carcasses i recanvis relacionats amb les claus del vehicle, donant servei a totes les marques.
BOMBINS PER PANYS
Som especialistes en tota mena de bombins de cotxes. Treballem aquest tipus de recanvi des dels nostres inicis, en els primers parcs automobilístics d'Espanya, amb la mítica marca Clausor.
PANY DE SEGURETAT
Com especialistes en seguretat d'automoció, confiem en els panys de seguretat UFO per furgonetes i vehicles comercials. Un pany homologat per ITV, amb un acabat excel·lent.

  932 459 458          932 457 501              601 121 900

Als nostres magatzems, comptem amb un ampli stock en més de 3.000 referències

Gràcies a això, podem donar servei immediat als clients als nostres tallers, així com respondre a les demandes d’altres professionals del sector a tota Espanya en 24-48 hores.

Disposem de comandaments, claus i panys per les principals marques d’automòbils

Conforme a les disposicions legals vigents relatives a la propietat industrial, les marques o noms comercials indicats son propietat exclusiva dels fabricants de cilindres i panys, així com dels fabricants d’automòbils. Aquestes marques o noms comercials s’indiquen a la nostra web en qualitat informativa simplement.

NECESSITES RECANVIS DE SERRALLERIA PER L’AUTOMÒBIL?

Si treballes al sector de l’automoció, accedeix a L’ÀREA DE PROFESSIONALS, aprofita tots els beneficis i fes la teva comanda online.

  • Major comoditat, sense trucades telefòniques ni e-mails.
  • Comandes online de les nostres 3.000 referències en stock, en qualsevol moment 24/7.
  • Evitem enviaments de claus del client i escurcem terminis d’entrega.
  • Pressupost a l’instant.
  • Tots els preus son amb adaptació a codi o fotografia.
  • Suport tècnic per resoldre qualsevol dubte.

Necessites més informació dels nostres recanvis?

Contacta amb nosaltres i t’ajudem.