Carcasses per claus de cotxe

A EGINER som especialistes en tot tipus de carcasses per claus de cotxe. Disposem de més de 3.000 referències en stock de carcasses i recanvis relacionats amb les claus del vehicle per la gran majoria de marques d’automòbils.

Truca’ns
932459458 · 932457501

DISTRIBUCIÓ I SUBSTITUCIÓ DE CARCASSES

Distribuïm tot tipus de carcasses per claus de cotxe. També podem oferir-te qualsevol servei relacionat amb la reparació de claus de cotxe, com el de canvi de carcassa per deixar la clau del cotxe com nova.

Disposem als nostres tallers de maquinària d’última tecnologia i personal humà altament qualificat per ajustar o reprogramar les claus de cotxe o el comandament a distància, en el cas que hagin deixat de funcionar.

Carcasses claus cotxe

CARCASSES CLAUS COTXE PER LA GRAN MAJORIA DE MARQUES

A EGINER distribuïm i substituïm carcasses de claus de cotxe per la gran majoria de marques.

A més a més de carcasses per claus de cotxe de la gran majoria de marques, som distribuïdors de tota mena de claus i recanvis relacionats, com claus transponder, comandaments de cotxe, smart keys i bombins per panys de tot tipus de vehicles.

A EGINER comptem amb un equip professional qualificat excel·lent i maquinària d’última generació, per realitzar còpies de claus de cotxe o reparació de la clau en cas de que s’hagi desprogramat. Ens avalen més de 60 anys d’experiència en el nostre sector.

Als nostres magatzems, comptem amb un ampli stock en més de 3.000 referències de carcasses per claus de cotxe i recanvis de serralleria de l’automòbil.

Gràcies a això, podem donar servei immediat als clients en els nostres tallers, així com respondre a les demandes d’altres professionals del sector a tota Espanya en 24-48 hores.

Disposem de comandaments, claus i panys per les principals marques d’automòbils

Conforme a les disposicions legals vigents relatives a la propietat industrial, les marques o noms comercials indicats son propietat exclusiva dels fabricants de cilindres i panys, així com dels fabricants d’automòbils. Aquestes marques o noms comercials s’indiquen a la nostra web en qualitat informativa simplement.

NECESSITES CARCASSES DE CLAUS DE COTXE?

Si treballes al sector de l’automoció, accedeix a L’ÀREA DE PROFESSIONALS, aprofita tots els beneficis i fes la teva comanda online.

  • Major comoditat, sense trucades telefòniques ni e-mails.
  • Comandes online de les nostres 3.000 referències en stock, en qualsevol moment 24/7.
  • Evitem enviaments de claus del client i escurcem terminis d’entrega.
  • Pressupost a l’instant.
  • Tots els preus son amb adaptació a codi o fotografia.
  • Suport tècnic per resoldre qualsevol dubte.

Tens qualsevol dubte sobre carcasses de claus de cotxe?

Contacta amb nosaltres i t’ajudem.