EGINER celebra el seu 60è aniversari com a referent nacional en claus i panys per a automoció. Per commemorar aquesta data especial ens enrecordem de com ha estat el nostre camí i com hem arribat fins aquí.

Coneixes la nostra història? T’expliquem el més destacable des de la nostra fundació en unes poques línies.

60 aniversari EGiner

Origen d’EGINER i les fites assolides en aquests 60 anys

L’empresa es va crear als anys 60 amb el sector automobilístic en ple desplegament al nostre país. Va ser fundada l’any 1963 pel Sr. Emilio Giner que havia treballat anteriorment al sector de l’automoció com a enginyer i que prèviament també havia tingut el seu propi negoci fabricant màquines d’apilar.

Fundación EGINER hace 60 años

És just a partir de l’any 1963 que molts vehicles comencen a deixar de fer servir el tirador d’arrencada per incorporar el clausor d’arrencada com el cas del SEAT 600 D. Any en què Electromecànica Giner neix especialitzant-se exclusivament a la serralleria d’automoció com a servei oficial Clausor, marca que SEAT muntava de sèries als seus panys i claus als antirobatoris d’arrencada.

EGINER-60-años
historia-EGINER

Durant les dècades dels anys 60, 70 i 80 la majoria d’elements de la serralleria per a automoció eren mecànics. A partir de mitjans dels 90 els vehicles comencen a incorporar l’immobilitzador d’arrencada i claus amb xip.

No és fins a finals dels anys 2000 que els vehicles canvien. Comencen a estandarditzar de manera més habitual els sistemes de codificació digital per a l’obertura i l’arrencada com a comandaments de proximitat.

Al llarg d’aquestes 6 dècades EGINER s’ha adaptat als canvis que l’evolució tecnològica del sector de l’automoció ha anat incorporant als vehicles. Això inclou actualitzacions periòdiques de maquinària i dispositius de darrera generació.

Fem també un èmfasi especial en una contínua formació de l’equip de tècnics per estar sempre al dia en les últimes tecnologies.

És a partir de l’any 2001 quan part dels treballadors es posen al capdavant del negoci, l’actual gerència. Està formada per Juan Luis Herrara i Daniel Rodríguez que coordinen un equip de 12 persones més entre el taller i la distribució de recanvis.

Després de molts anys d’experiència al sector de la serralleria d’automoció tant a la distribució de recanvis per a professionals com als serveis de taller per a particulars, es va emprendre el camí per facilitar el subministrament de recanvis als professionals de l’automoció. Això inclou tallers, concessionaris, serveis oficials o botigues de recanvis a través d’internet, inicialment per a recanvis de Nissan.

L’any 2021, fruit de la feina i la convicció de facilitar encara més el subministrament de recanvis EGINER crea SPEEDLOCK. La primera plataforma web de recanvis especialitzada en la serralleria per a automoció exclusiva per a professionals, amb la qualitat i la garantia de servei d’EGINER.

Llegeix aquí el comunicat que vam fer a través del nostre bloc.

A SPEEDLOCK es poden trobar més de 3000 referències en estoc. Amb tan sols uns minuts es poden fer comandes de recanvis amb adaptació inclosa per codi de la clau o adjuntant-ne una fotografia.

Fes clic aquí per accedir a la plataforma SPEEDLOCK.

Ens sentim orgullosos de la nostra trajectòria però no ens aturarem aquí. La resta de la història encara està per escriure.