Claus de cotxe transponder

A EGINER som especialistes en tot tipus claus per cotxe. En el cas de les claus transponder de cotxe, hem treballat amb elles des de que es van començar a introduir com innovació en el parc automobilístic a partir de l’any 1995. Som distribuïdors d’aquest tipus de claus de cotxe i recanvis relacionats. Disposem de més de 3000 referències en stock.

Truca’ns
932459458 · 932457501

QUÈ SÓN LES CLAUS TRANSPONDER

La clau transponder es compon, bàsicament, de dues parts. Una es l’espasí, la part metàl·lica que s’encarrega d’accionar mecànicament el pany del cotxe o el bombí d’engegat. Per altre banda, a l’interior s’inclou un petit emissor, al que se sol dir “xip”, que s’encarrega d’enviar una senyal a la centraleta del cotxe.

La centraleta del cotxe és un petit ordinador que gestiona totes les funcions electròniques del vehicle. En el cas concret de les claus transponder, la centraleta s’encarrega de la immobilització del vehicle fins que s’autoritza a la clau per engegar. D’aquesta acció es conjuguen les paraules “transmissió” (la senyal que emet la clau del cotxe) amb “respondre” (la resposta d’autorització de la centraleta del cotxe). D’aquí, la denominació de “clau transponder” que se li dona a aquest tipus de clau.

Clau transponder

Xip transponder

Centraleta cotxe

PER QUÈ HA DEIXAT DE FUNCIONAR LA CLAU DEL COTXE

Si bé el xip de la clau transponder del cotxe sol estar ben protegit per la carcassa de plàstic, aquest petit transmissor és un element electrònic que esta exposat a factors que poden fer que deixi de funcionar correctament.

Per exemple, un cop per una caiguda, cosa bastant habitual. L’exposició a una forta senyal electromagnètica també podria ocasionar la desprogramació del xip electrònic de la clau del vehicle. Són només dos exemples, però per diversos motius la clau transponder del cotxe pot deixar de funcionar.

CLAUS TRANSPONDER PER LA GRAN MAJORIA DE MARQUES

A EGINER realitzem còpies i duplicats, recuperació per pany i reparacions de claus transponder de cotxe per la gran majoria de vehicles.

A més a més de claus transponder per la majoria de marques, som distribuïdors de tota mena de claus i recanvis relacionats, com comandaments de cotxe, Smart Key, carcasses de claus i bombins per panys de tot tipus de vehicles.

A EGINER comptem amb un equip professional qualificat excel·lent i maquinària d’última generació, per realitzar còpies de clau de cotxe o reparació de la clau en cas de que s’hagi desprogramat. Ens avalen més de 60 anys d’experiència en el nostre sector.

En els nostres magatzems, comptem amb un ampli stock en més de 3.000 referències de claus transponder i recanvis de serralleria de l’automòbil.

Gràcies a això, podem donar servei immediat als clients als nostres tallers, així com respondre a les demandes d’altres professionals del sector en tota Espanya en 24-48 hores.

Disposem de comandaments, claus i panys per les principals marques d’automòbils

Conforme a les disposicions legals vigents relatives a la propietat industrial, les marques o noms comercials indicats son propietat exclusiva dels fabricants de cilindres i panys, així com dels fabricants d’automòbils. Aquestes marques o noms comercials s’indiquen a la nostra web en qualitat informativa simplement.

NECESSITES CLAUS TRANSPONDER?

Si treballes al sector de l’automoció, accedeix a L’ÀREA DE PROFESSIONALS, aprofita tots els beneficis i fes la teva comanda online.

  • Major comoditat, sense trucades telefòniques ni e-mails.
  • Comandes online de les nostres 3.000 referències en stock, en qualsevol moment 24/7.
  • Evitem enviaments de claus del client i escurcem terminis d’entrega.
  • Pressupost a l’instant.
  • Tots els preus son amb adaptació a codi o fotografia.
  • Suport tècnic per resoldre qualsevol dubte.

Tens qualsevol dubte sobre claus transponder per cotxe?

Contacta amb nosaltres i t’ajudem.