Distribució de recanvis de serralleria per a automoció

Truca’ns
932459458 · 932457501

Des de la nostra Central de Recanvis realitzem la distribució de tota mena de recanvis adaptats per a la serralleria d’automoció com a Claus de cotxe, Comandaments de cotxes, Smart Keys, Carcasses, Bombins de porta, Antirobatoris d’arrencada, Taps de gasolina i Panys de seguretat per furgonetes.

Fa més de 60 anys que som especialistes en aquest tipus de recanvis d’automoció, els coneixem de primera mà ja que no només realitzem la distribució a tallers, concessionaris o botigues de recanvis els nostres tècnics també els utilitzen diàriament al nostre taller (enllaç taller de Barcelona) per realitzar les reparacions dels nostres clients de taller.

Els col.laboradors que ens sol·liciten recanvis no només obtenen els recanvis adaptats que necessiten per realitzar les seves reparacions, obtenen també el suport i l’assessorament de la saviesa que els nostres tècnics posseeixen després de més de 60 anys especialitzats en les claus i panys per a automoció.

Galeria d’imatges

Adreça i contacte

EGINER Central de Distribució de Recanvis

Emplena el formulari per fer-nos arribar els teus dubtes o comentaris.

Si ets professional, dona’t d’alta a l Área de professionals per fer les teves comandes online. També pots visitar-nos al nostre taller de Barcelona.

Acepto *