Claus de moto per a Peugeot

A EGINER fa anys que treballem amb les claus i panys per a motos, entre elles la gran majoria dels models de la marca francesa Peugeot. Els serveis de còpia de claus, reparació del claussor d’engegat o la recuperació de claus per pèrdua total en són alguns.

Truca’ns
932459458 · 932457501

CONEIX MÉS SOBRE PEUGEOT

La marca francesa Peugeot encara que és molt coneguda pels seus cotxes també es dedica al desenvolupament, producció i comercialització de motos sota la seva filial Peugeot Motocycles, de fet és segurament la marca de motos més antiga que continua venent motos actualment, pionera en la fabricació de motocicletes.

La història de Peugeot es remunta a principis del segle XIX quan Jean-Jacques Peugeot va començar a fabricar molinets per a cafè. Posteriorment, els seus fills creen una factoria metal·lúrgica dedicada a la fabricació de diferents tipus d’eines i peces.

L’any 1882 Peugeot comença a comercialitzar les primeres bicicletes Grand-Bi (bicicleta amb una roda davantera de gran diàmetre i la del darrere molt menor) per posteriorment, a l’any 1901 fabricar la seva primera motocicleta i no és fins a l’any 1953 que comença a produir els seus primers Scooters fins a l’actualitat.

Llaves de moto para Aprilia
Scooter Peugeot Tweet

Scooter Peugeot Tweet

Peugeot actualment disposa d’un ampli catàleg de models de Scooters, disposa de models des de 50cc fins als 400cc. Alguns amb doble roda davantera que facilita en gran mesura l’estabilitat a la conducció, entre ells els models Metròpolis SW, GT, ALLURE o ACTIVE tots de 400cc.

A l’apartat dels models de 125cc hi ha una extensa gamma d’elecció amb els models PULSION, DJANGO i TWEET, sense oblidar-se de gamma de ciclomotors amb els models DJANGO, TWEET, SPEEDFIGHT o KISBEE. Així com la petita elèctrica urbana E-LUDIX amb una autonomia de fins a 50km amb un temps de càrrega de 4 hores.

Si disposes d’una moto Peugeot i tens dubtes sobre les claus o panys de la teva moto, pots contactar amb els nostres tècnics en claus de moto per assessorar-te sense compromís.

Realitzem la còpia de claus de moto, la duplicació de comandaments de moto, la reparació del clausor d’engegat i la recuperació de claus per pèrdua total per a la gran majoria de marques de motos.
Llaves de moto para Aprilia
Llaves de moto Ducati
Llaves de moto para Honda
Llaves de moto para kawasaki
Llaves de moto para kymco
Llaves de moto para KTM
Llaves de moto para Piaggio
Llaves de moto para Suzuki
Llaves de moto para SYM
Llaves de moto para Triumph
Llaves de moto para Vespa
Llaves de moto para Yamaha

Conforme les disposicions legals vigents relatives a la propietat industrial, les marques o noms comercials indicats amb propietat exclusiva dels fabricants de cilindres i panys, així com dels fabricants d’automòbils. Nombrades marques o noms comercials s’indiquen a la nostra web en qualitat informativa simplement.

NECESSITES UNA CÒPIA DE CLAU DE COTXE AMB IMMOBILITZADOR O RECANVIS DE SERRALLERIA PER L’AUTOMÒBIL?

Si treballes al sector de l’automoció, accedeix a L’ÀREA DE PROFESSIONALS, aprofita tots els beneficis i fes la teva comanda online.

  • Major comoditat, sense trucades telefòniques ni e-mails.
  • Comandes online de les nostres 3.000 referències en stock, en qualsevol moment 24/7.
  • Evitem enviaments de claus del client i escurcem terminis d’entrega.
  • Pressupost a l’instant.
  • Tots els preus són amb adaptació a codi o fotografia.

  • Suport tècnic per resoldre qualsevol dubte.

Necessites més informació sobre els nostres serveis de claus, comandaments o panys de motos Peugeot?

Contacta amb nosaltres i t’ajudem.