Claus de moto per a Kawasaki

A EGINER fa anys que treballem amb les claus i panys per a motos, entre elles la gran majoria dels models de la marca Japonesa Kawasaki. Els serveis de còpia de claus, reparació del claussor d’engegat o la recuperació de claus per pèrdua total en són alguns.

Truca’ns
932459458 · 932457501

CONEIX MÉS SOBRE KAWASAKI

Kawasaki inicia els seus primers passos gràcies a Shozo Kawasaki amb la creació d’unes drassanes navals l’any 1878 a Tòquio, més tard al 1896 fundaria Kawasaki Heavy Industries. Kawasaki crearia el primer motor de vapor del Japó el 1901 i posteriorment fabricaria també avions com el caça japonès Ki-61 usats a la Segona Guerra Mundial.

No va ser fins el 1961 que Kawasaki fabricaria la seva primera motocicleta anomenada 125 B7 amb un motor basat en els coneixements que la marca havia adquirit en el desenvolupament i fabricació de motors per a aeronàutica.

Kawasaki porta més de 60 anys produint motocicletes a gran escala. Actualment, a part de la producció de motocicletes, també fabrica diferents tipus de vehicles com tot terrenys, tractors, trens, vaixells, motos d’aigua i petits avions.

Pel que fa a la competició Kawasaki va regnar com a campiona durant 6 temporades seguides al campionat mundial de Superbikes i també va aconseguir ser campió mundial de constructors al Campionat Mundial de Motociclisme en les categories de 500cc, 250cc i 125cc.

Al nostre país es van popularitzar els models esportius GPZ Ninja a mitjans dels anys 80 i el mític model de Kawasaki ZXR 750 R a principis dels anys 90 que va començar a conèixer-se amb el sobrenom de “Telefònica”, ja que la moto feia servir en el seu disseny els mateixos colors verd, blau i blanc que el logotip de l’empresa de telecomunicacions espanyola.

Llaves de moto para Kawasaki
Kawasaki Z1000

Kawasaki Z1000

Kawasaki disposa d’un ampli catàleg de motos les esportives de la gamma Ninja la ZX-10R, ZX-10RR, Ninja 650, Ninja 400, Ninja 125 o el seu model exclusiu Ninja ZX H2R de més de 300CV. La gamma Supernaked amb la sèrie Z H2, Z900, Z650, Z400 o Z125. Les aventureres Versys 1000 i Versys 650. Les sèries Z RS amb Z900RS, Z650RS i W800 que combinen l’estil clàssic amb la tecnologia moderna. La Vulcan S que combina també l’estil clàssic custom amb les darreres tecnologies. A l’apartat d’Off Road trobem les KX450 i KX250.

Si disposes d’una moto Kawasaki i tens dubtes sobre les claus o panys de la teva moto pots contactar amb els nostres tècnics en claus de motos per assessorar-te sense compromís.

Realitzem la còpia de claus de moto, la duplicació de comandaments de moto, la reparació del clausor d’engegat i la recuperació de claus per pèrdua total per a la gran majoria de marques de motos.
Llaves de moto para Aprilia
Llaves de moto Ducati
Llaves de moto para Honda
Llaves de moto para kymco
Llaves de moto para KTM
Llaves de moto para Piaggio
Llaves de moto para Peugeot
Llaves de moto para Suzuki
Llaves de moto para SYM
Llaves de moto para Triumph
Llaves de moto para Vespa
Llaves de moto para Yamaha

Conforme les disposicions legals vigents relatives a la propietat industrial, les marques o noms comercials indicats amb propietat exclusiva dels fabricants de cilindres i panys, així com dels fabricants d’automòbils. Nombrades marques o noms comercials s’indiquen a la nostra web en qualitat informativa simplement.

NECESSITES UNA CÒPIA DE CLAU DE COTXE AMB IMMOBILITZADOR O RECANVIS DE SERRALLERIA PER L’AUTOMÒBIL?

Si treballes al sector de l’automoció, accedeix a L’ÀREA DE PROFESSIONALS, aprofita tots els beneficis i fes la teva comanda online.

  • Major comoditat, sense trucades telefòniques ni e-mails.
  • Comandes online de les nostres 3.000 referències en stock, en qualsevol moment 24/7.
  • Evitem enviaments de claus del client i escurcem terminis d’entrega.
  • Pressupost a l’instant.
  • Tots els preus són amb adaptació a codi o fotografia.

  • Suport tècnic per resoldre qualsevol dubte.

Necessites més informació sobre els nostres serveis de claus, comandaments o panys de motos Kawasaki?

Contacta amb nosaltres i t’ajudem.