Claus de moto per a Vespa

A EGINER fa anys que treballem amb les claus i panys per a motos, entre elles la gran majoria dels models de la marca italiana Vespa. Els serveis de còpia de claus, reparació del claussor d’engegat o la recuperació de claus per pèrdua total en són alguns.

Truca’ns
932459458 · 932457501

CONEIX MÉS SOBRE VESPA

La marca de motos Vespa forma part del grup Italià Piaggio, el primer model de Vespa es va fabricar l’any 1946 i es pot considerar l’origen del tipus de moto Scooter. Actualment, continua la seva fabricació sent aquesta ja una icona de la cultura popular.

La primera Vespa va ser dissenyada per Corradino D’Ascanio que era enginyer aeronàutic, va incorporar un motor directament sobre la roda posterior i es va inspirar en els trens d’aterratge dels avions per desenvolupar els braços de suspensió.

El peculiar nom de Vespa ve del nom de l’insecte vespa i certament les línies de les Vespas més clàssiques s’assemblen força al cos d’aquest insecte.

La mítica Vespa es va popularitzar a partir dels anys 50. Al nostre país es van popularitzar de tal manera que es començarien també a fabricar a Espanya per l’empresa madrilenya Moto Vespa S.A., que anys més tard, a partir dels anys 70, també fabricaria una altra de les icones de la mobilitat popular com va ser l’icònic ciclomotor Vespino.

La Vespa també va ser una de les icones de la subcultura anglesa per part del moviment juvenil Mod entre els anys 50 i 60 on moure’s amb una Vespa carregada de retrovisors era gairebé obligatori.

Llaves de moto para Vespa
Vespa clásica

Vespa clásica

Actualment, Vespa disposa d’un catàleg de models variat que si bé ja difereixen dels models més clàssics de fa dècades continuen mantenint el mateix esperit i filosofia d’aquesta icona de la cultura pop, entre els quals trobem els models GTS, SEI, PRIMAVERA, SPRINT i ELETTRICA.

Si disposes d’una moto Vespa i tens dubtes sobre les claus o panys de la teva moto, pots contactar amb els nostres tècnics en claus de moto per assessorar-te sense compromís.

Realitzem la còpia de claus de moto, la duplicació de comandaments de moto, la reparació del clausor d’engegat i la recuperació de claus per pèrdua total per a la gran majoria de marques de motos.
Llaves de moto para Aprilia
Llaves de moto Ducati
Llaves de moto para Honda
Llaves de moto para kawasaki
Llaves de moto para kymco
Llaves de moto para KTM
Llaves de moto para Piaggio
Llaves de moto para Peugeot
Llaves de moto para Suzuki
Llaves de moto para SYM
Llaves de moto para Triumph
Llaves de moto para Yamaha

Conforme les disposicions legals vigents relatives a la propietat industrial, les marques o noms comercials indicats amb propietat exclusiva dels fabricants de cilindres i panys, així com dels fabricants d’automòbils. Nombrades marques o noms comercials s’indiquen a la nostra web en qualitat informativa simplement.

NECESSITES UNA CÒPIA DE CLAU DE COTXE AMB IMMOBILITZADOR O RECANVIS DE SERRALLERIA PER L’AUTOMÒBIL?

Si treballes al sector de l’automoció, accedeix a L’ÀREA DE PROFESSIONALS, aprofita tots els beneficis i fes la teva comanda online.

  • Major comoditat, sense trucades telefòniques ni e-mails.
  • Comandes online de les nostres 3.000 referències en stock, en qualsevol moment 24/7.
  • Evitem enviaments de claus del client i escurcem terminis d’entrega.
  • Pressupost a l’instant.
  • Tots els preus són amb adaptació a codi o fotografia.

  • Suport tècnic per resoldre qualsevol dubte.

Necessites més informació sobre els nostres serveis de claus, comandaments o panys de motos Vespa?

Contacta amb nosaltres i t’ajudem.