Claus de moto per a SYM

A EGINER fa anys que treballem amb les claus i panys per a motos, entre elles la gran majoria dels models de la marca taiwanesa SYM. Els serveis de còpia de claus, reparació del claussor d’engegat o la recuperació de claus per pèrdua total en són alguns.

Truca’ns
932459458 · 932457501

CONEIX MÉS SOBRE SYM

La marca de motos asiàtica SYM pertany al grup Sayang Motors que va ser fundat l’any 1954 per Ji-Jun i Chang Kuo-Un. Al principi es dedicaven a la fabricació de llums dinamomètriques per a bicicletes. Posteriorment al 1961 comença a col·laborar amb Honda per a l’assemblatge dels seus vehícles Honda a Taiwan, posteriorment començaria a desenvolupar, produir i vendre sota la seva pròpia marca SYM principalment Scooters, motocicletes i altre tipus de vehicles de motor.

La marca està en contant investigació i desenvolupament de noves idees per incorporar als seus vehicles, SYM va ser el primer fabricant que va incorporar distribució de 4 vàlvules en un Scooter de 125cc.

SYM va desembarcar a Espanya l’any 2004 a través de Motos Bordoy que és el seu importador en l’àmbit nacional, des de llavors SYM ha crescut exponencialment al nostre país amb gran quantitat de concessionaris i punts de venda.

Llaves de moto para SYM
SYM Simphony

SYM Simphony

La marca compta amb extens catàleg de Scooters des dels 50cc fins als 400cc, encara que el seu fort està als 125cc. El model de major cubicatge és el MAXSYM400 de 400cc, seguit del CRUISYM ALPHA de 300cc tots dos compleixen amb la norma Euro5.

Al segment de les 125cc disposa dels models Jet, Simphony, Joymax, Cruisym Alpha i Fiddle amb opcions versàtils i altres de més enfocades a l’àmbit urbà. Els models Jet, Fiddle i Simphony estan també disponibles a la seva versió de ciclomotor.

Si disposes d’una moto SYM i tens dubtes sobre les claus o panys de la teva moto pots contactar amb els nostres tècnics en claus de moto per assessorar-te sense compromís.

Realitzem la còpia de claus de moto, la duplicació de comandaments de moto, la reparació del clausor d’engegat i la recuperació de claus per pèrdua total per a la gran majoria de marques de motos.
Llaves de moto para Aprilia
Llaves de moto Ducati
Llaves de moto para Honda
Llaves de moto para kawasaki
Llaves de moto para kymco
Llaves de moto para KTM
Llaves de moto para Piaggio
Llaves de moto para Peugeot
Llaves de moto para Suzuki
Llaves de moto para Triumph
Llaves de moto para Vespa
Llaves de moto para Yamaha

Conforme les disposicions legals vigents relatives a la propietat industrial, les marques o noms comercials indicats amb propietat exclusiva dels fabricants de cilindres i panys, així com dels fabricants d’automòbils. Nombrades marques o noms comercials s’indiquen a la nostra web en qualitat informativa simplement.

NECESSITES UNA CÒPIA DE CLAU DE COTXE AMB IMMOBILITZADOR O RECANVIS DE SERRALLERIA PER L’AUTOMÒBIL?

Si treballes al sector de l’automoció, accedeix a L’ÀREA DE PROFESSIONALS, aprofita tots els beneficis i fes la teva comanda online.

  • Major comoditat, sense trucades telefòniques ni e-mails.
  • Comandes online de les nostres 3.000 referències en stock, en qualsevol moment 24/7.
  • Evitem enviaments de claus del client i escurcem terminis d’entrega.
  • Pressupost a l’instant.
  • Tots els preus són amb adaptació a codi o fotografia.

  • Suport tècnic per resoldre qualsevol dubte.

Necessites més informació sobre els nostres serveis de claus, comandaments o panys de motos SYM?

Contacta amb nosaltres i t’ajudem.