Reparació de claus de cotxe descodificades o gastades

Si una clau ha deixat de funcionar, no sempre és necessari fer un duplicat o canviar els panys. A EGINER solucionem la reparació de claus de cotxe deteriorades, descodificades o que per altres motius, ara no funcionen.

MECANITZACIÓ DE CLAUS

Comptem amb maquinària d’última generació i treballem amb els millors proveïdors del sector.

Truca’ns
932459458 · 932457501

fabricantes llaves de coche

Com ja sabem, a la vida les sorpreses son a tot arreu i es presenten en el moment menys esperat. Per això, és important estar preparats per a reaccionar. I avui volem explicar-te què has de fer per a actuar amb serenitat si la clau del teu cotxe es descodifica i deixa de funcionar.

I es que estem parlant d’un material molt sensible que, com diu la cançó, a vegades deixa de funcionar «de tant fer-ho servir». Perquè la clau del cotxe, com tot a la vida, amb l’ús continuat i el pas del temps pot deteriorar-se.

També si ens cau de la mà i acaba impactant contra el sòl. Una circumstància tant simple com aquesta pot ocasionar que deixi de funcionar.

Reparación de llaves

Reprogramem la teva clau en temps rècord

En principi, pot semblar que es tracta d’un problema molt seriós i que tindrà molt cara solució. Però si recorres a nosaltres comprovaràs que no és així, perquè a E.GINER farem tot el que estigui a la nostra mà per a solucionar-ho amb la màxima rapidesa o amb un cost d’allò més raonable. D’aquesta manera, ja no et veuràs obligat a anar al concessionari que et va vendre el cotxe.

Nosaltres reprogramem el xip immobilitzador i canviem la carcassa. El resultat final serà una clau en perfecte estat de funcionament, i que després de l’ensurt inicial t’adonaràs que l’incident no ha estat tan greu perquè hem sigut capaços d’oferir-te una ràpida solució.

Enviament a Espanya en 24 hores, 12 si està a Catalunya

Encara que la nostra empresa es troba a Barcelona, donem servei a tota la península a través de diferents companyies asseguradores, cases de recanvis, tallers i concessionaris.

A més, disposem d’un servei d’entrega en 24 hores per missatgeria (12 si és a Catalunya).

Necessites una reparació de claus de cotxe?

Contacta amb nosaltres i t’ajudem.

He llegit i accepto el avís legal i la política de privacitat.
Accepto rebre informació de E. Giner Electromecánica, S.L.