Encara en cas de pèrdua total podem crear les claus del teu cotxe

Fabriquem claus noves del vehicle, evitant el canvi de panys, escurçant el termini de lliurament i disminuint el cost que això suposa.

Truca’ns
932459458 · 932457501

Duplicado de llaves a través de la cerradura¿Has perdut les claus del cotxe?

És una situació molt més habitual del que creus. Per robatori, extraviament o altres situacions, ens pot ocórrer a qualsevol. Per sort, és més fàcil de solucionar del que t’imagines.

En 24 hores pots tenir el teu duplicat de claus de cotxe a casa sense cap problema. Vols saber com?

Especialistes en panys

Si has perdut les claus del teu cotxe, necessites contactar amb especialistes en la fabricació de duplicats de claus. Si tens una còpia, serà fàcil fer el duplicat en uns minuts. La situació es complica si has perdut totes les claus, perquè requerirà que un mecànic especialista tregui el pany del cotxe. D’aquesta manera, podrà saber el codi de la clau i la centraleta d’immobilitzador. Això pot fer que la operació trigui més, però també es soluciona molt fàcilment.

Les claus electròniques

Un altre dels casos més habituals és la pèrdua de claus electròniques, ja que funcionen codificades. Fins i tot, pot donar-se el cas de que s’hagin descodificat. També això és de fàcil solució, ja que demostrant la propietat del vehicle amb la documentació pertinent es pot tornar a codificar-les fàcilment.

Sigui quin sigui el cas, comptar amb bons profesionals especialistes en la duplicació de claus de cotxes t’ajudarà a solucionar aquest problema. Tornaràs a disposar del teu cotxe en una estona, o en molt pocs dies, és tant senzill com sol·licitar el servei dels col·laboradors de Eginer, que pots trobar a les principals localitats d’Espanya.

Diversos tallers i concessionaris estaran al teu servei per assegurar-te l’atenció adequada en casos de pèrdua de les claus del teu cotxeD’aquesta manera, podràs disposar del teu cotxe amb totes les garanties en el mínim temps possible.

Necessites un servei de recuperació de claus del cotxe?

Contacta amb nosaltres i t’ajudem.

He llegit i accepto el avís legal i la política de privacitat.
Accepto rebre informació de E. Giner Electromecánica, S.L.