Electrònica i seguretat de l’automòbil

Truca’ns
932459458 · 932457501

L’origen d’E.Giner es remunta a 1963, quan va néixer com a Servei Tècnic de la mítica CLAUSOR, marca fabricant d’antirobatoris i panys.

Des de llavors, EGINER ha evolucionat tal i com el mercat va exigint i ens hem especialitzat en electrònica i seguretat de l’automòbil, oferint solucions ràpides i eficaces davant qualsevol problema relacionat amb la serralleria de vehicles.

Som especialistes en la seguretat de l’automòbil.. Realitzem duplicats de clau per al 96 % dels vehicles (amb o sense comandament), i disposem de panys de tota mena per a cotxes: antirobatoris, bombins de porta, porta, taps i seguretat per al vehicle industrial.

Oferim els nostres serveis en els nostres propis tallers de muntatge, ja sigui en el nostre buc insígnia a Barcelona o a la nostra delegació a l’Hospitalet de Llobregat amb més de 1100 m2. I també a través d’una xarxa de tallers, botigues de recanvis i concessionaris col·laboradors de tota la península.

Després de més de 5 dècades d’experiència en el nostre sector, sabem l’important que és per al client un servei ràpid i eficaç. Per això, la nostra major aposta és comptar amb:

  • Personal qualificat.
  • Departament de I + D.
  • Maquinària d’última generació.
  • Assistència tècnica telefònica.
  • Més de 2500 referències en stock.
  • El 94% de les comandes són lliurades en menys de 24 h.
  • Aules de formació tècnica.
Recepción copia de llaves de coche EGINER
Taller de copia de llaves de coche

Des que el cotxe es va popularitzar com a mitjà de transport fins a l’actualitat, l’automoció és un sector que ha evolucionat en tots els aspectes. La nostra parcel·la, les claus i la seguretat del vehicle, no han estat l’excepció: hi ha un món entre les primeres claus i els actuals sistemes de seguretat amb immobilitzador.

Aquesta evolució que vivim en primera persona és estimulant, i ens motiva a reciclar-nos per adaptar-nos a les últimes tecnologies.

Així ha estat fins ara i així continuarà sent, perquè la nostra motivació és poder oferir a cada client una solució ràpida i eficaç.

Si busques un especialista en electrònica i seguretat de l’automòbil, EGINER és la resposta.

He llegit i accepto el avís legal i la política de privacitat.
Accepto rebre informació de E. Giner Electromecánica, S.L.