Duplicat de claus cotxes amb xip, comandaments i panys

T’oferim un servei ràpid i global pel que fa a la seguretat del teu automòbil, per a donar-te la solució que necessites a cada moment.

Truca’ns
932459458 · 932457501

duplicat de claus amb immobilitzador

DUPLICAT DE CLAUS AMB IMMOBILITZADOR

Per a substituir claus trencades, pèrdues o tenir un duplicat d’emergència
Amb maquinària d’última generació, realitzem el duplicat de la clau del teu vehicle a través del codi o mitjançant una altra còpia.
Més informació

duplicat de la clau a través del pany

DUPLICAT DE LA CLAU A TRAVÉS DEL PANY

Encara que no tinguis clau de recanvi, no canviïs el pany
Si no disposes del codi de tallat ni d’una clau de mostra, també podem crear una clau nova: a través del pany del teu cotxe.
Més informació

Reparació de claus

REPARACIÓ DE CLAUS

Per a claus que han deixat de funcionar
Per caigudes, per ús continuat o per altres motius, la clau del teu cotxe pot deixar de funcionar: ajustem de nou la clau, reprogramem el xip immobilitzador i canviem la carcassa per a que quedi com nova.
Més informació

canvi de pany

CANVI DE PANY

En cas de pèrdua o robatori
Quan no tens clau de recanvi, és possible fer un duplicat per mitjà del pany. Si has perdut les claus o has sigut víctima d’un robatori, la nostra recomanació és fer un canvi de panys per a evitar un mal major.
Més informació

Unificació de panys del cotxe

UNIFICACIÓ DE PANYS

Per a simplificar la teva vida
Si un bombí es trenca o és forçat, és necessari canviar el pany. Adaptem el pany nou a la clau principal i amb una única clau podràs obrir tots els panys del cotxe.
Més informació

Instal·lació i muntatge

INSTAL·LACIÓ I MUNTATGE

Servei complet i ràpid a Barcelona
Al nostre taller a Barcelona, t’oferim servei d’instal·lació i muntatge al moment de nous panys per al teu vehicle: un servei complet a un preu sense competència.
Más información

servei d'enviament express

SERVEI D’ENVIAMENT EXPRESS

Per a que el teu vehicle no s’aturi
Oferim un servei d’enviament per missatgeria en 24 hores per a tota la península (12 hores per a Catalunya: les comandes del matí són lliurades per la tarda, i les comandes de la tarda es lliuren al matí següent.
Més informació